Lukrativa möjligheter med kreativ innovation

I affärsvärlden är det viktigt att man har en bra balans mellan innovation och pragmatism. Kombinera det med gott genomförande och tillgång till kapital så har du goda utsikter för att göra framgångsrika affärer. Vi kan ta ett lägenhetshotell i Stockholm som exempel. Denna idé går ut på att du har det mod och den kreativitet som krävs för att renovera en medioker lägenhet till ett modernt lägenhetshotell. Med en lagom dos kreativitet kan man inreda en lägenhet väldigt fint utan att det behöver kosta så mycket pengar. Här kommer den svenska minimalismen till hjälp! Man kommer undan ganska enkelt så länge man har en känsla för elegans.

Marginalerna kan bli riktigt höga om man hittar en något nedgången lägenhet till ett bra pris i ett bra område, eftersom man tjänar avsevärt på att rusta upp en bostad så länge man gör det på rätt sätt. Om man har tillräckligt med kapital kan man ta över ett helt lägenhetshus för att verkligen skala upp sina vinstmarginaler. När man hyr ut varje lägenhet som ett hotellrum och tar betalt per natt så kan man ta otroliga priser.

Det krävs inte många personer för att se över ett sådant här projekt. Nyckeln är att hålla nere personalkostnaderna och ta väldigt god hand om sina gäster så att man får in positiva omdömen och recensioner på bokningssajter som exempelvis Hotels.com. Lägg en karamell på kudden så får du ett plus i kanten, så glöm inte bort att prioritera kundservice.