Pigga upp personalen med lite gott

Januari kan vara en ganska mörk månad. Om du vill pigga upp personalen kan du bjuda på lite gott till kaffet! Det kommer garanterat att ge dig extra poäng som chef. På nätet finns det så många recept som är enkla att göra och även om det är superenkelt att göra så betyder det inte att det är mindre gott för det.

Vi vill tipsa om detta recept på jordnötsfudge (klicka på länken för komplett recept), som bara har tre eller fyra ingredienser. Du behöver jordnötssmör, flytande honung och skal från en citron. Om jordnötssmöret inte är salt kan du komplettera med en liten nypa salt. Här får du en sanslöst god kombination av sötma, sälta och syrlighet som är svår att slå. Ingredienserna rörs ihop i en kastrull om jordnötssmöret är trögflytande, annars kan man ha upp det i en vanlig plastbunke och röra om.

Låt allting blandas riktigt väl och klä en plåt, ugnsform eller matlåda med bakplåtspapper och häll i din fudge. Efter 45 minuter i frysen har du din fudge som du sedan skär upp och serverar med lite finrivet citronskal. Häll upp en god kopp kaffe i din Marimekko kaffekopp så har du årets godaste fika att se fram emot. När man mår bra som människa så gör man bra ifrån sig och det är just därför det är så viktigt att komma ihåg att skämma bort personalen lite då och då genom att man visar omtanke och ger det där lilla extra för att visa att man bryr sig på riktigt.